Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.690 Ft
1.690 Ft
Kedvezmény: 54%
Menny.:db

Fonalkép - Tengeri csillag

A készlet mindent tartalmaz, amire a fonalkép elkészítéséhez szükséged lesz.
A fonalkép mérete: 20 x 15 cm.
Szerezhető hűségpontok: 9
3.690 Ft
1.690 Ft
Kedvezmény: 54%
Menny.:db

Leírás

A Tengeri csillag fonalkép készlet tartalma:

 • 20 x 15 cm-es fekete színű alaplap
 • 20 x 15 cm-es öntapadós fólia
 • Csillogó, arany színű szögek (bőséges mennyiségben)
 • két tekercs fonal (bőséges mennyiségű a képhez)
 • két részből összeállítható támaszték
 • erős kétoldalas ragasztó csík

Használati útmutató:

 1. Az öntapadós fólia hátuljáról vedd le a védőpapírt majd ragaszd rá a fóliát az alaplapra.
 2. Nyomd bele a szögeket a fólián látható feketével jelölt pontokba, amíg a kívánt minta kialakul. (Tengeri csillag) A szögeket kb. félig kell benyomnod, de ügyelj arra, hogy függőlegesen álljanak és nagyjából egyforma magasságúak legyenek.
 3. Azonosítsd be a mintalapon szereplő számok és betűk helyét a fólián. Hurkold rá a fonalat az egyes számú szögre, majd haladj az ajánlott minta szerint. (1-a, 2-b, 3-c, 4-d, 5-e, 6-f...)
 4. Ezt a fonalvezetési technikát folytathatod tovább egészen addig, míg kialakul a kép. Természetesen el is térhetsz ettől az ajánlott fonalvezetési mintától. Bárhogyan is vezetheted a fonalat, itt már minden rajtad és a kreativitásodon múlik, annyi a lényeg, hogy a végén kialakuljon a kívánt forma és a szemednek tetsző végeredmény.
 5. Állítsd össze a két részből álló támasztékot, ragaszd a kétoldalas erős ragasztócsík egyik oldalát a támaszték téglalap alakú felületére. A ragasztócsík másik oldalát az alaplap hátuljára nyomd rá úgy, ahogyan szeretnéd, hogy álljon a fonalképed.

A csomagban bőséges mennyiségű fonalat és szöget találsz, így újabb és újabb mintákat is kitalálhatsz és megpróbálhatod bővíteni, színesíteni a fonalképedet. Ha végeztél a mintával, de esetleg nem vagy teljesen elégedett vele netalán újabb ötleteid lennének a fonal vezetésére, akkor csak visszagombolyítod a fonalat és máris kezdheted az új elképzeléseidet megvalósítani.

Ez a szabadidős tevékenység teret ad a saját elképzelések megvalósításának, ezáltal magabiztossá tesz, valósággal felpörgeti a kreativitást. Pozitív szemléletmódra tanít, hiszen nincs rossz vagy elhibázott döntés, mert bármikor újrakezdheted és más elképzelések mentén is eredményesek lehetünk.

Legyél bátor és merj alkotni! :)

Paraméterek

Típus: fonalkép
Méret: 20*15 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére