Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.990 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 50%
Menny.:db

Lelki béke - csakra gyertya szett ajándék karkötővel

A készlet 7 db illatgyertyát, 7 különböző gyógyító kristályt (vörös achát, tigrisszem, citrin, jáde, lapis lazuli, ametiszt és hegyi kristály) és egy ajándék csakra karkötőt tartalmaz.
Tested hét csakráját a hét különböző ásvány, a hét különböző szimbólum és a 7 különböző illat jelképezi, melyek együttesen hatva teremtik meg a test egyensúlyát és erősítik a különböző csakrák, szervek gyógyulásra való képességét.
Tapasztald meg az ásványok és illatok gyógyító hatását!

  • A gyertyák anyaga: szójaviasz
  • A gyertyák súlya: 90gr/db
  • A gyertyák égési ideje: kb. 25-30 óra/gyertya
  • Csomagolás: díszdobozban
Cikkszám: gyertyaszett
Szerezhető hűségpontok: 50
(1)
19.990 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 50%
Menny.:db

Leírás

A csakra (szankszritül cakra) szó jelentése "kerék" és testünk energiapontjaira utal. Ezeknek nyitottnak és összehangoltnak kell lenniük, mivel idegeknek, főbb szerveknek és olyan energetikai részeknek felelnek meg a testünkben, melyek hatással vannak az érzelmi és fizikai jólétünkre.
Hét fő csakra létezik, mely végigfut a gerincen. Mind a 7 főcsakra rendelkezik egy számmal, névvel, színnel és a gerinc egy meghatározott területével a keresztcsonttól a fejtetőig.

Gyökér csakra - "Én vagyok" (az első- illetve az alap csakra)

Jelentése: stabilitás és biztonság
Ásványa: vörös achát (red agate)
Illata: grapefruit és vetiver (grapefruit & vetiver)
Színe: piros
Elhelyezkedése: A gerinc tövében, a farokcsont területén

A blokkolt gyökércsakra fizikai problémaként, például ízületi gyulladásként, székrekedésként, húgyhólyag- vagy vastagbélproblémaként nyilvánulhat meg, vagy érzelmi értelemben a pénzügyek, alapvető szükségleteink és jólétünk iránti bizonytalanságon keresztül. Amikor összhangban van és nyitott, olyankor földhöz ragadtnak és biztonságban érezzük magunkat, mind fizikailag, mind érzelmileg.

Szakrális / szex csakra - "Én érzek" (a második csakra)

Jelentése: szexualitás és kreativitás
Ásványa: tigrisszem (tiger eye)
Illata: geránium és narancs (geranium & orange)
Színe: narancssárga
Elhelyezkedése: Közvetlenül a köldök alatt, közvetlenül a szeméremcsont felett

Az ezzel a csakrával kapcsolatos problémák a kapcsolódó szervek problémáin keresztül láthatóak, mint például a húgyúti fertőzések, a derékfájás és az impotencia. Érzelmileg ez a csakra kapcsolódik az önértékelésünkhöz, még pontosabban az örömmel, a szexualitással és a kreativitással kapcsolatos önértékelésünkhöz.

Napfonat / köldök csakra - "Én csinálom" (a harmadik csakra)

Jelentése: önbizalom
Ásványa: citrin (citrine)
Illata: citromfű és levendula (lemongrass & lavender)
Színe: sárga
Elhelyezkedése: A has felső része, a gyomor területén

A harmadik csakra blokkját gyakran emésztési problémákon, például fekélyeken, gyomorégésen, étkezési zavarokon és emésztési zavarokon tapasztaljuk meg. Ez személyes erőnk csakrája, ami azt jelenti, hogy összefügg az önbecsülésünkkel és az önbizalmunkkal.

Szív csakra - "Én szeretek" (a negyedik csakra)

Jelentése: töretlen, örökké megújuló
Ásványa: jáde (jade)
Illata: rózsa és ylang ylang (rose & ylang ylang)
Színe: zöld
Elhelyezkedése: A mellkas közepe, közvetlenül a szív felett

A szívcsakránk blokkjai testi egészségünkben szívproblémák, asztma és súlyproblémák révén nyilvánulhatnak meg. De a blokkok gyakran még tisztábban láthatók az emberek cselekedetein keresztül. A szívcsakra blokkjaival küzdő emberek gyakran másokat helyeznek előtérbe, saját kárukra. Ez a hét csakra közepe, tehát áthidalja a szakadékot felső és alsó csakráink között, és azt is jelképezi, hogy képesek vagyunk szeretni és kapcsolódni másokhoz. Ha a szívcsakránk nincs összhangban, magányosnak, bizonytalannak és elszigeteltnek érezhetjük magunkat.

Torok csakra - "Én beszélek" (az ötödik csakra)

Jelentése: kommunikáció
Ásványa: lapisz lazuli (lapis lazuli)
Illata: borsmenta és szantálfa (peppermint & sandalwood)
Színe: kék
Elhelyezkedése: A torok

Ahogy az sejthető, ez a csakra a verbális kommunikációs képességünkhöz kapcsolódik. A hang- és torokproblémák, valamint minden olyan probléma, amely az adott területet körülveszi, mint például a fogak, az íny és a száj, blokkot jelezhet. A blokkok vagy az eltolódások a dominált párbeszédeken, a pletykákon, a gondolkodás nélküli beszédeken és a gondolatok kimondásával kapcsolatos problémákon keresztül is láthatók. Amikor összhangban van, együttérzéssel fogsz beszélni és hallgatni, és magabiztosnak érzed magad, amikor beszélsz, mert tudod, hogy szavaiddal igaz vagy önmagadhoz.

Harmadik szem / homlok csakra - "Én látok" (a hatodik csakra)

Jelentése: intuíció, bölcsesség
Ásványa: ametiszt (amethyst)
Illata: muskotályzsálya és citrom (clary sage & lemon)
Színe: indigókék
Elhelyezkedése: A szemek között, a homlokon

Mivel ez a csakra fizikailag a fejen található, a blokkok fejfájásként, látási vagy koncentrációs problémákként és hallásproblémákként nyilvánulhatnak meg. Azok az emberek, akiknek nehézséget okoz a valóság meghallgatása (akik úgy tűnnek, „mindent tudnak”), vagy akik nincsenek kapcsolatban az intuíciójukkal, szintén blokkoltak lehetnek. Amikor nyitott és összhangban van, az emberek követik intuíciójukat, és képesek látni a teljes képet.

Koronacsakra - "Én tudom" (a hetedik csakra)

Jelentése: önmegvalósítás, újjászületés
Ásványa: hegyikristály (clear quartz)
Illata: vadkörte és pacsuli (wild pear & patchouli)
Színe: ibolya
Elhelyezkedése: A fej legteteje

A koronacsakra minden más csakrához (és így ebben a rendszerben minden szervhez) kapcsolódik, és így nemcsak az összes szervet érinti, hanem az agyunkat és az idegrendszerünket is. A megvilágosodás csakrájának tekintik, és az életünk céljával és a spiritualitással való kapcsolatunkat jelképezi. A blokkolt koronacsakrával rendelkezők szűk látókörűnek, szkeptikusnak vagy makacsnak tűnhetnek. Ha ez a csakra nyitva van, az segít nyitva tartani az összes többi csakrát, és boldogságot, valamint megvilágosodást hoz a személynek.

Karkötő a 7 fő csakra köveivel és a szimbólumaival

Ez az ajándék csakra karkötő a csakráid megtisztításában, erősítésében lehet segítségedre.
Tested hét csakráját hét különböző ásvány, hét különböző szimbólum jelképezi, melyek együttesen hatva teremtik meg a test egyensúlyát és erősítik a különböző csakrák, szervek gyógyulásra való képességét. Tapasztald meg a csakra karkötő intenzív hatását.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2023. 09. 15. -
Imádom
Az oldal tetejére