Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fess számokkal, azaz számok szerint

Fess számokkal, azaz számok szerint
Könnyű azt mondani, hogy fess számokkal, ha valaki nem szereti a számokat. Olyankor még a számok közelébe sem akar menni, nemhogy bármit is csinálni velük. De nem kell aggódni, itt szó sincs semmi számokkal történő műveletekről, csupán ennek a kreatív tevékenységnek a megjelenésében fedezhetjük fel a számokat.

A számfestő képek sokasága

Azt, hogy fess számokkal, talán óvodában vagy iskolában hallhattuk valamilyen formában, de amiről nálunk, az Alkoss Otthon kreatív áruház számfestő gyűjteményünk képeinél szó esik, egészen biztos, hogy más vonatkozásban kerül előtérbe.

Gyerekkorunkban vagy a közelünkben élő rokon, ismerős gyerekek esetében előfordulhatott, hogy találkoztunk olyan kifestőkkel, amelyek nemcsak feketén-fehéren álltak az üres beszínezendő területekkel, hanem bennük számok is voltak. Az üres kifestők esetében teljesen a kitöltőre van bízva, hogy milyen színekkel ruházza fel a képen rejtőzködő alakokat, tárgyakat. Ha már számok is megjelentek a területeken, akkor ott meghatározott színek mentén kell haladni. Minden egyes szám ugyanazt a színt jelöli.

Nagyobb iskolás gyerekek esetében előfordult, hogy olyan kifestőket is láttunk, ahol már megjelentek a matematikai műveletek. Ez elsőre furán hangzik, de semmi ördöngösség sincs ebben. Mindössze arra kell gondolni, hogy a nagyon egyszerű matematikai alapműveletek elvégzését követően megkapott számok jelentenek egy-egy színt. De mindenkit megnyugtatunk, nálunk ilyenről szó sincs!

Fess számokkal!

Sokunkban él ott a vágy, hogy olyan dolgokkal kezdjünk el megint foglalkozni, amit gyerekkorunkban csináltunk, vagy netán csak évekkel ezelőtt és abbahagytuk. Ilyen lehet a kézműveskedés valamelyik válfaja is, a festés számok szerint is. Ezt újrakezdeni mindenkinek ildomos lenne, számtalan okból kifolyólag.

A kreatív, alkotó tevékenység energiával, erővel tölti fel az embert, miközben jobb kedvű lesz, kipihentebb. Az ember nem gondolkodik közben a megoldandó feladatokon, csak arra koncentrál, ami ott van előtte, ráadásul az valami csodaszép dolog is lesz.

Tematikák végtelen tengere

Alkoss Otthon kreatív áruházunkban a számfestő képeink gyűjteményét 13 kategóriába rendeztük, amelyekről úgy gondoltuk, hogy napjainkban a leginkább keresett, kedvelt területek. Ilyenek az állatos, virágos, mesés, filmes vagy akár absztrakt témák. Több száz kép között lehet válogatni.

Az állatos képek a legnépszerűbbek, nem hiába vannak az első helyen a felsorolásban. Az állatok jelenléte akár valóságosan, akár csak a képeken a falon mindig megnyugvással és örömmel töltik el az embert. Nem hiába vannak sokszor az internetes hirdetések társaságában is macskák vagy kutyák.

Webáruházunkban nem kizárólag ez a két háziállat szerepel a képeken, hanem igyekeztünk azokat összegyűjteni, amely még kedvence lehet bárkinek. Ilyenformán meg lehet festeni akár lovakat is, a Színes lófejek keretes számfestő készlet címe kicsit harsány, de a kép valójában gyönyörű.

Ajándéknak is kiváló!

Ha tudjuk, hogy valamelyik szerettünk szeret kreatívkodni és talán emlékszünk is rá, hogy régebben foglalkozott valamelyik kézműves technikával, akkor nagyon jó ötlet lehet, ha meglepjük egy általunk kiválasztott képpel.

Eldönthetjük, hogy csak a számfestő készletet a DIY kerettel adjuk át neki, vagy esetleg mi magunk elkészítjük ezt a csodás remekművet. Mert abban az esetben dupla ajándékban részesülhet, hiszen egy általunk kreált alkotást fog tudni kihelyezni a falra. Ha szükséged van segítségre a kép kiválasztásában, akár saját részre, akár másnak szánt meglepetésként, akkor bátran írj nekünk.

Az oldal tetejére