Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi szemüvegtok készítése házilag

Egyedi szemüvegtok készítése házilag
Egy egyedi szemüvegtok beszerzése elsőre körülményesnek tűnhet. Aki szemüveges, az tudja, hogy mennyi minden plusz feladattal jár a szemüveg hordása, főleg, ha valakinek mínuszos a szemüvege, azaz közellátó, így állandóan viselnie kell. Ismerjük a nehézségeit, télen a hidegből a melegbe való érkezés utáni párásodás miatti nemlátást, nyáron pedig a napszemüveggel való kiegészítést, de szerencsére erre is vannak már jó módszerek.

A szemüveget éjjel, utazáskor vagy a csere szemüveget tárolni kell mindig valahol. Ez viszont sokkal hálásabb feladat, mint az egyéb körülményekkel való bajlódás, hiszen egy szemüvegtokot bárhonnan be tudunk szerezni. A szemüveg szaküzletek már méretben, színben és mintázatban is sokfélét árulnak, de azért annyira nem bőséges a választék, hogy egyedi és egyéni ízlésünket is bele tudjuk vinni az egyedi szemüvegtok vásárlásába.

Speciális gyémántszemes tárgyak készítése

Azok számára, akik szeretnek kézműveskedni, nagyon jó hír, hogy akár egy teljesen egyedi szemüvegtok birtokosai lehetnek. Alkoss Otthon kreatív áruházunk napjaink legnépszerűbb kézműves technikáival ismerteti meg a hozzánk betérőket, amelyek egyik fajtája a gyémántszemes kirakózás.

Az apró, csillogó, változatos színvilágú, gyémántszemekre hasonlító kövecskékkel több száz képet lehet megalkotni mindössze néhány órás munkával, melyhez ráadásul semmilyen előképzettség nem szükségeltetik. A gyönyörű képeken túl azonban másra is van lehetőség, ha valakinek a szívébe férkőzött ez a különleges kreatívkodás.

Nemcsak festményeket, megrajzolt képeket lehet kirakni gyémántszemekkel, hanem webáruházunkban egyéb gyémántszemes tárgyak készítésére is van lehetőség. Ilyenek a különféle jegyzetfüzetek, kistáskák és az egyedi szemüvegtokok is. Így nem csupán arra lesz mód, hogy teljesen sajátságos és különleges tárgyunk legyen, hanem hogy egyedi ízlésvilágunkat és jellemünket is belevigyük az alkotás folyamatába, ezen keresztül az elkészült tárgyba. 

Egyedi szemüvegtok alkotása

Ugyanez a helyzet az egyedi szemüvegtok házilag történő elkészítésével is. Alkoss Otthon kreatív áruházunkban többfajta minta közül lehet választani, de mindegyik elképesztően csodálatos. Ha megnézzük például a Gyémántszemekkel díszíthető 3. számú szemüvegtokot, láthatjuk, hogy pompás a színösszeállítás ezen a használati tárgyon.

Természetesen, ha ez nem nyerte el a tetszésedet, akkor böngészd végig a többi szemüvegtokot is, hátha azok közül tetszik meg valamelyik. A képen is látható, hogy a tokok masszív, erős darabok. A szemüvegtok leírásában megtalálod, hogy pontosan hány centiméter hosszú és széles a tok, mindenképpen mérd le a szemüvegedet, ne a házhoz szállítás után derüljön ki, hogy a te szemüveged olyan nagy, hogy mégsem fér bele.

Valójában a szemüveged mellett egy tisztítókendő is bőven el fog férni, és akár a napszemüvegedet is tárolhatod a tokban.

További kreatív technikák

Ha már megismerkedtél az egyedi szemüvegtok elkészítésével otthonodban, akkor érdemes barangolni a szebbnél-szebb festészeti alkotások között is. Hiszen ha már sikerült egy szemüvegtokon létrehozni a kiválasztott mintázatot, akkor egy festmény megalkotása mindössze annyival lesz nehezebb feladat, hogy jóval nagyobb a mérete és több türelmet és időt fog igényelni.

A gyémántszemekből mindig kellő számú és színű darab áll rendelkezésre, nem fogsz hiányt szenvedni belőle.

Igen népszerű technikánk még a festés számok szerint vászonra, ahol szintén több száz kép áll rendelkezésre. Amennyiben nem találod kedvenc témádat, vagy kérdésed merült fel a technikáinkkal kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Az oldal tetejére