Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.990 Ft

Bagoly - gyémántszemes kirakó

Kör alakú gyémántszemekkel, részben kirakható kép.
A vászon mérete 30*30 cm, a kép mérete körben 2,5 cm-rel kisebb.
A vásznon a jelek különösen egyszerűek, jól megkülönböztethetőek.
Könnyen és rövidebb idő alatt kirakható kép.
Gyerekeknek és kezdőknek is jó szívvel ajánljuk ezt a gyémántszemes képet.
Cikkszám: 8720257
Szerezhető hűségpontok: 0
Nem értékelt
3.990 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

 Bagoly - gyémántszemes kirakó kirakó készlet tartalma:

  • részben öntapadós felületű színes, számozott kép, a háttér készre festett (nem díszíthető), csak a kép fő témáját (Bagoly - gyémántszemes kirakó), kell csiszolt kövecskékkel kirakni.
  • a kép kirakásához bőven elegendő mennyiségű csiszolt kő, színenként külön csomagolva
  • tároló tálca
  • kirakó ceruza
  • viasz lapocska

Használati utasítás:

  • A részben öntapadós felületű számozott kép felületét a szennyeződéstől egy fólia védi. Hajts fel ebből egy akkora darabot, amekkora felületet szeretnél kirakni.
  • Minden kövecskés csomagon van egy szám. Ezt a számot keresd ki a vászon szélén lévő táblázatból és nézd meg, hogy az ilyen számú kövecskéket milyen betű vagy szám jelöli a képen.
  • Válassz ki egy zacskót. Önts ki ebből egy kis mennyiséget a tálcába.
  • Távolítsd el a viasz lapocska tetejéről a védőfóliát, majd mártsd bele a kirakó ceruza hegyét, hogy utána könnyebben rátapadjon a gyémántszem. A kirakó ceruza segítségével szedd fel a kiválasztott gyémántszemet és helyezd a vásznon a megfelelő helyre.
  • Így haladj tovább a kép elkészüléséig. Az elkészült képet ízlésed szerint bekeretezheted és a saját kezűleg készített, gyémántszemekből alkotott képed kiemelt dísze lehet otthonodnak.

A gyémántszemes kirakók készítése egy új kreatív hobby, melyhez semmi más nem szükséges, csak türelem és kitartás. Talán elsőre bonyolultnak tűnhet, de megértve a logikáját, már annyira egyszerű, hogy kicsik és nagyok egyaránt rabjává válhatnak ennek a kikapcsolódást nyújtó tevékenységnek, mely észrevétlenül fejleszti a figyelemkoncentrációt, kézügyességet is.
Kiváló stresszoldó, feszültségcsökkentő, meditatív tevékenység. A mozaik képek készítése közben átélheted az alkotás örömét.

A türelem és a kitartás jutalma pedig egy gyönyörű alkotás, mellyel díszítheted otthonodat vagy elkészítheted másoknak, ajándékba is, kifejezve szeretetedet ezzel a saját kézzel készített alkotással.
Kreatívabb ismerőseidet pedig megajándékozhatod egy gyémántszemes kirakó készlettel, ami dupla ajándék, hiszen benne van az alkotás öröme és egy csodálatos eredménnyel járó szabadidős tevékenység is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére