Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft
Menny.:db

Vonat a hídon - számfestő készlet kerettel

Számfestő készlet prémium kategóriájú vászonnal, DIY kerettel.

A sérülésmentes szállítás érdekében a festékes tégelyeket vákumcsomagolással védve, a teljes számfestő készletet pedig egyedi dobozba csomagolva kapod meg.
A készletben mindent megtalálsz, amire a kép festéséhez, keretre feszítéséhez és falra akasztásához szükséged lesz.

A kép mérete: 40 x 50 cm.

Gyártó: AlkossOtthon 4szR
Szerezhető hűségpontok: 120
Cikkszám: PBN_RU_175
Nem értékelt
5.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Vonat a hídon - számfestő készlet kerettel tartalma:

 1. kb. 45 x 55 cm- es festővászon, rajta 40 x 50 cm- es, minden részletében számokkal jelölt vázrajz (javasoljuk, hogy festés előtt fotózd le a még festetlen vásznadat, ez később sokat segíthet, ha egy számot nem tudnál egyértelműen azonosítani)
 2. színes mintakép a kész festményről (ez a mintakép a csomagolás dobozán illetve a festékek mellé csomagolva is megtalálható)
  A képernyőn látható illetve a nyomtatott kép és az elkészült termék között előfordulhat eltérés a színekben. Ez az eltérés jellemzően a színek élénkségében, telítettségében, tónusában nyilvánul meg.
  Kérjük, rendeléskor ezt vedd figyelembe!
 3. a számfestő kép kifestéséhez bőven elegendő mennyiségű akrilfesték visszazárható műanyag tégelyekben, légmentes csomagolásban
 4. három különböző vastagságú és funkciójú ecset
 5. DIY (csináld magad) vakráma fakeret
 6. rajzszögek
 7. két darab képakasztó, csavarokkal

A számfestő kép vászon anyaga egy prémium minőségű, speciális eljárással készült tiszta pamut.
A számfestő képhez mellékelt festékek környezetbarát, nem mérgező anyagok (azért természetesen ne edd meg őket! smiley). 
A festékek színei különösen élénkek és ezt az élénkséget tartósan meg is őrzik. 
Az ecsetek nagy rugalmasságú nylon anyagból készültek. 
A számfestő készlet dobozban és légmentesen csomagolt festékekkel érkezik hozzád.

Használati útmutató:

A számfestő képed keretre feszítése

Választhatsz, hogy a vásznadat festés előtt vagy után feszíted rá a keretre. (Mi azt javasoljuk, hogy az elején tedd meg.)

 1. Illeszd össze a keret 4 oldalát (a keret egyik oldala sima, a másikon van egy „hullám”).
 2. Hajtsd meg a vásznat a festmény oldalait jelző vonalnál.
 3. Terítsd ki a vásznat a festendő oldallal lefelé és tedd rá a keretet (a hullámos fele legyen a vásznon, a sima fele pedig feléd). A vakráma keret pontosan akkora, mint a festmény, tehát 40 x 50 cm- es. A helyet a hajtásvonalak megjelölik.
 4. A vászon széleit a keretre ráhajtva, addig igazgasd a keretet, míg az pontosan a képre kerül. Erről úgy tudsz meggyőződni, hogy ráfogod a ráhajtott vásznat a keretre és így összefogva alánézel, hogy középen van- e a keret.
 5. Ha sikerült jól elhelyezned a számfestő képedet, akkor a rajzszögekkel tűzd rá a vásznat a keretre. Igyekezz jó feszesre húzni a vásznat.

Számfestés

 1. Keress egy jól megvilágított asztalt, készíts elő vizet tálkában és papírtörlőt.
 2. A festékhez általában nem kell vizet használni, de a különböző színek használata közben mosd ki a tálkában az ecsetet, majd papírtörlővel itasd le a vizet az ecsetről és úgy nyúlj bele a festékbe. (Ugyanezt megteheted akkor is, ha kicsit sűrűnek érzed a festéket vagy úgy érzed, hogy nehezebben csúszik az ecset a vásznon.)
 3. A vásznon a kifestendő területek számmal vannak jelölve. Ugyanezek a számok találhatók a festékes dobozkák tetején is, így nagyon egyszerű, hogy mikor melyik festéket kell használnod.
 4. Három különböző vastagságú és funkciójú ecset áll a rendelkezésedre. Mindig azt válaszd, amelyik számodra a legkomfortosabb.
 5. Kövesd a számok utasításait és fess felszabadultan!
 6. Ha elkészült a műved, jelöld be a készlethez csomagolt képakasztó helyét a kereted hátoldalán és a mellékelt csavarral rögzítsd a keretre.

Paraméterek

Típus: számfestő, kerettel
Téma: Egyéb
Méret: 40*50 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére