Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.990 Ft
Menny.:db

Színes szárnyú angyal 4 - számfestő készlet kerettel

Számfestő készlet prémium kategóriájú vászonnal, összeállítható vakráma kerettel.
A sérülésmentes szállítás érdekében a festékeket visszazárható tégelyekbe zárva, a teljes számfestő készletet pedig egyedi dobozba csomagolva kapod meg.
A kifesthető kép mérete: 30x40 cm.

Cikkszám: PBN_RU_566
Szerezhető hűségpontok: 80
Nem értékelt
3.990 Ft
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

Színes szárnyú angyal 4 - számfestő készlet kerettel tartalma:

 1. Kb. 35x45 cm-es festővászon, rajta 30x40 cm-es, minden részletében számokkal jelölt, kifesthető vázrajz (javasoljuk, hogy festés előtt fotózd le a még festetlen vásznadat, ez később sokat segíthet, ha egy számot nem tudnál egyértelműen azonosítani).
 2. Színes mintakép a kész festményről (ez a mintakép a csomagolás dobozán illetve a festékek mellé csomagolva is megtalálható).
  Fontos!
  A képernyőn látható illetve a nyomtatott kép és az elkészült termék között előfordulhat eltérés a színekben. Ez az eltérés jellemzően a színek élénkségében, telítettségében, tónusában nyilvánulhat meg.
  Kérjük, rendeléskor ezt vedd figyelembe!
 3. A számfestő kép kifestéséhez bőven elegendő mennyiségű akrilfesték visszazárható műanyag tégelyekben, légmentes csomagolásban.
  Fontos!
  A festékek állaga, fedőképessége színenként eltérő lehet, ezért előfordulhat, hogy a kész képen, közelről nézve, egyes színeknél halványan látható maradhat a jelzőszám.
  Ha úgy gondolod és maradt még festéked, akkor száradás után fesd át nyugodtan ezeket a részeket.
 4. Három különböző vastagságú és funkciójú ecset.
 5. DIY (csináld magad) vakráma fakeret.
 6. Két darab képakasztó, csavarokkal.

A számfestő kép vászon anyaga egy prémium minőségű, speciális eljárással készült tiszta pamut.
A számfestő képhez mellékelt festékek környezetbarát, nem mérgező anyagok (azért természetesen ne edd meg őket! smiley). 
A festékek színei különösen élénkek és ezt az élénkséget tartósan meg is őrzik. 
Az ecsetek nagy rugalmasságú nylon anyagból készültek. 
A számfestő készlet dobozban és légmentesen csomagolt festékekkel érkezik hozzád.

Használati útmutató:

A számfestő képed keretre feszítése

Választhatsz, hogy a vásznadat festés előtt vagy után feszíted rá a keretre. (Mi azt javasoljuk, hogy az elején tedd meg.)

 1. Illeszd össze a keret 4 oldalát (a keret egyik oldala sima, a másikon van egy „hullám”).
 2. Hajtsd meg a vásznat a festmény oldalait jelző vonalnál.
 3. Terítsd ki a vásznat a festendő oldallal lefelé és tedd rá a keretet (a hullámos fele legyen a vásznon, a sima fele pedig feléd). A vakráma keret pontosan akkora, mint a festmény, tehát 30x40 cm-es. A helyet a hajtásvonalak megjelölik.
 4. A vászon széleit a keretre ráhajtva, addig igazgasd a keretet, míg az pontosan a képre kerül. Erről úgy tudsz meggyőződni, hogy ráfogod a ráhajtott vásznat a keretre és így összefogva alánézel, hogy középen van- e a keret.
 5. Ha sikerült jól elhelyezned a számfestő képedet, akkor tűzd rá a vásznat a keretre. Igyekezz jó feszesre húzni a vásznat.

Számfestés

 1. Keress egy jól megvilágított asztalt, készíts elő vizet egy tálkában és papírtörlőt.
 2. A festékhez általában nem kell vizet használni, de a különböző színek használata közben mosd ki a tálkában az ecsetet, majd a papírtörlővel itasd le a vizet az ecsetről és úgy nyúlj bele a festékbe. (Ugyanezt megteheted akkor is, ha kicsit sűrűnek érzed a festéket vagy úgy érzed, hogy nehezebben csúszik az ecset a vásznon.)
 3. A vásznon a kifestendő területek számmal vannak jelölve. Ugyanezek a számok találhatók a festékes dobozkák tetején is, így nagyon egyszerű, hogy mikor melyik festéket kell használnod.
 4. Három különböző vastagságú és funkciójú ecset áll a rendelkezésedre. Mindig azt válaszd, amelyik számodra a legkomfortosabb.
 5. Kövesd a számok utasításait és fess felszabadultan!
 6. Ha elkészült a műved, jelöld be a készlethez csomagolt képakasztó helyét a kereted hátoldalán és a mellékelt csavarral rögzítsd a keretre.

Paraméterek

Típus: számfestő, kerettel
Téma: Szeretet
Méret: 30*40 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére