Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mindenféle kreatív munka otthon

Mindenféle kreatív munka otthon

Ha azt halljuk, hogy kreatív munka otthon, akkor mindenkinek mást idéznek fel ezek a szavak az emlékezetében. Van, aki sütni-főzni szeret a konyhában, számára az a kreatív munka. Van, aki a kertben szeret ügyködni. Van, akinek a barkácsolás jelenti a kreatív munkát és van, akinek a kézműveskedés.

Ami mindegyik tevékenységben azonos, hogy olyan munka, ami elmélyülést, csak az adott feladatra való koncentrálást jelenti, valamint változatos, mindig mást csinál általa az ember és mindig alkot, teremt vele valamit. Közös bennük az is, hogy nem kizárólag munkaként éljük meg őket, hanem inkább kikapcsolódást nyújtanak, amit élvezettel, szeretettel csinálunk.

Milyen kreatív technikával próbálkozzak?

Előfordul, hogy valaki unja azokat a kézműves hobbikat, amelyekkel akár már évtizedek óta foglalkozik, szeretne már váltani, valami újat kipróbálni. A másik eset, amikor még egyáltalán nem kezdett bele az illető semmilyen kreatív technikába, és úgy gondolja, hogy most elindul az az életszakasz, amikor ezt is ki kell próbálnia.

Alkoss Otthon kreatív áruházunk számos kreatív technikát vonultat fel a gyűjteményében, érdemes végigböngészni mindegyiket, de ami napjaink leginkább népszerűvé vált hobbija, az a gyémántszemes kirakózás különböző témák szerint.

Kreatív munka otthon és máshol is

Sokszor látunk arra példát, hogy az adott kézműves tevékenységet csak valamilyen szakkör vagy tanfolyam keretén belül lehet elsajátítani, el kell járni valahová, akár heteken, hónapokon át. Ez persze érthető, hiszen vannak olyan bonyolult alkotói folyamatok, amelyekhez tényleg kell a belefektetett idő.

Viszont, amikor valaki a kreatív munkát otthon szeretné végezni, és ezért nem szeretne kimozdulni és pénzt, időt áldozni a hetekig tartó tanulásra, mindenképpen ajánljuk webáruházunk különleges technikáit. Ez lehet kreatív munka otthon, de mivel kis helyet foglalnak el, elvihetjük akár barátokhoz, ismerősökhöz, családtagokhoz is.

Akár ajándékba is adhatjuk, de a legjobb, ha közös program keretén belül együtt készítjük el a csodálatos alkotásokat.

Kezdőként is bátran fogjunk hozzá!

Alkoss Otthon kreatív áruházunk egyrészt témák szerint csoportosítja a gyémántszemes festményeket, képeket, hogy mindenki könnyebben és gyorsabban megtalálja az egyéniségéhez leginkább illeszkedő alkotást. Másrészt külön menüpontokba rendeztük azokat a képeket, amelyek elkezdéséhez tényleg csak minimális odafigyelés szükséges.

A Teljesen kirakható képeket ajánljuk a már haladóbb, gyakorlottabb, bátrabb alkotóknak, és a Részben kirakható képek között érdemes válogatnia azoknak, akiknek nincs merszük a bonyolultabb képekhez, vagy most csinálják először ezt a fajta hobbit.

A témák tekintetében nagyon népszerűek az állatos képek. A Fénylő páva gyémántszemes kirakó azért is különleges, mert a Részben kirakható képek közül is kiemelkedik egyediségével. Ez egyrészt azért van, mert speciális alakú gyémántszemekből lehet felépíteni a kép bizonyos részeit, másrészt pedig feltöltődve a naptól vagy fénytől éjszaka világítani fog.

A kép kisebb méretű, 30x30-as, így biztos lehet benne a kezdő kirakó, hogy sikerélménnyel fogja zárni a műveletet. A kép maga rendkívül impozáns, sokszínű, és a kimagasló kövek egyfajta 3D hatást fognak az elkészülte után kölcsönözni.

Változatos tevékenységek

Ha valakinek elnyerte a tetszését ez a fajta kreatív munka otthon, akkor várjuk a többi kézműves technika tanulmányozására is honlapunkon, ahol a többi blogcikkben vagy pedig elérhetőségeinken keresztül találhat válaszokat kérdéseire. Bízunk benne, hogy bármelyik kreatív technika nyeri el tetszésedet, a kitartásodat egy remekmű koronázza.

Az oldal tetejére