Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ha elefántos képre vágysz, válassz egyet az elefánt kifestő gyűjteményünkből

Ha elefántos képre vágysz, válassz egyet az elefánt kifestő gyűjteményünkből

Azoknak, akik szeretnek rajzolgatni, és szeretik az állatokat, vagy netán a Távol-Kelet áll közel a szívükhöz, egészen biztos, hogy az elefánt az egyik kedvenc állatuk, akit szeretnek megörökíteni valamilyen formában, és egy elefánt kifestő jó helyen lesz náluk.

Első hallásra talán furcsának tűnik, hogy felnőtteknek elefánt kifestőt ajánlunk, de ha jobban belegondolunk, akkor nagyon fontos mind a tevékenység, mind a kiválasztott állat kérdése.

Töltődj fel számfestőkkel!

Kifestőkkel gyerekkorunk óta találkozhatunk, hiszen ez volt az ajándékok egyike, amit kiskorunkban legelőször kézbe vehettünk, és kreatívan alkothattunk. Kezdetben csak kusza vonalakkal színeztünk Ezek voltak az első, de annál fontosabb próbálkozásaink. Majd ezt követték az egyre precízebb és kidolgozottabb színezéseink, amely az előfutára volt az önálló rajzolgatásoknak.

Napjainkban ismét aranykorát érik a különféle kézműves, alkotó tevékenységek, melyek egyike a számfestés. Sokunknak ismerős ez a terület is, mivel foglalkoztató füzetek formájában találkozhattunk már számfestőkkel. Ezek jobbára gyerekeknek készültek. De mi van velünk, felnőttekkel?

Alkoss Otthon kreatív áruházunk többnyire a felnőtteket vagy a családokat - a gyerekekkel közösen - célozza meg kreatív tevékenységeivel. Mára már a felnőttek körében is igen népszerűvé vált a festés számok szerint vászonra, amely nem is olyan nagyon egyszerű, mint amennyire először tűnik.

Festés színek, számok szerint

Webáruházunk számfestő gyűjteménye több száz képet tartalmaz, amelyeket témák szerint csoportosítottuk. Mindenki számára érthető módon az állatok a leginkább népszerű téma a felnőttek körében is, így ez az egyik legnagyobb elemszámmal dolgozó számfestő csoportunk. Több mint 100 képet találhatsz itt, amelyek közül választhatsz, hogy melyiket szeretnéd megfesteni.

Az elefánt sokak számára egy misztikus állat, és ha belegondolunk, valójában szinte csak pozitív tulajdonságokkal ruházzuk fel. Többek között ezért is szeretjük, ha megjelenik körülöttünk valamilyen formában, képeken, szobrokon.

Gyűjteményünk elefánt kifestőket is tartalmaz, többféle méretben és színösszeállításban, így attól függően, hogy melyek a kedvenc színeink, vagy hogy egész alakos képet szeretnénk-e vagy csak egy elefántfejet, válogathatunk a szebbnél-szebb változatok közül.

A színes kiselefánt számfestő készlet kerettel azért különleges csomag, mivel ez egy kevesebb színnel dolgozó elefánt kifestő, mégis olyan színkombinációban, hogy lenyűgöző összhatást biztosít. Ha ránézel, teljesen rabul ejt. Olyan, mintha egy egyszerű rajzról lenne szó, valójában nagyon kidolgozott kis képecske, amely felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt a kedvence lesz. Épp ezért nagyon alkalmas közös családi programnak is a kifestése.

Elefánt kifestő és még rengeteg lehetőség

Érdemes megnézni az állatos kategória többi képét is. Akik szeretik az állatokat, biztos találnak még olyat, amit örömmel megfestenének. De ha más témákra is kíváncsi vagy, akkor javasoljuk, hogy böngészd át a számfestő tematikus bontásait, mert 13 kategóriában válogathatsz kedvedre. Vannak virágos, tájképes kifestők, de elvontabb, akár absztrakt képek is készülhetnek ezzel a módszerrel.

Az elefántok iránt rajongóknak javasolt Alkoss Otthon kreatív áruházunk többi kézműves tevékenysége is. Igen népszerűvé vált a gyémántszemes kirakózás, ahol szintén találhatsz elefántos képeket, ráadásul ezek csillogni is fognak, ha befejezted a remekművet!

Az “Alkoss együtt gyermekeddel!” menüpontban pedig olyan elefánt szobrot találhatsz, amelyet szintén kifesthetsz. Igaz, ez nem vászon, de a polcodra kitéve gyönyörködhetsz benne.

Az oldal tetejére